APTAMIL - QUMESHT FORMULE "PRONUTRA ADVANCE 3" - 800G, +10 MUAJ

(0 Vlerësime Nga Klientët)

Shitur Nga:
Shop Mania
Çmimi:
2,800L /COPE

MOSHA:
MARKA:
PRODUKTI:
ORIGJINA:
PESHA:

Sasia:
( I Disponueshëm)

Çmimi Total:

Pagesa:

Shpërnda në:

Për të "rritur" ide, rrituni me Aptamil!

Përshkrimi:

Bazuar ne 40 vjet kerkime shkencore dhe frymezuar nga  nevojat e bebeve, u krijua formula e gjenerates se ardhshme Pronutra Advance.                                                            Formule e patentuar e gjenerates se ardhshme, qe kombinon perzierjen unike te perberesve me procesin unik te perpunimit.

Specifika:

 • Formule e pergatitur posacerisht per te mbeshtetur sistemin imunitar te femijes tuaj ( permban vitamina si D dhe C)
 • Formula eshte e pershtatur per femije pas muajit te 10 te jetes
 • Duhet te perdoret ne kombinim me nje diete te shumellojshme dhe te larmishme
 • Permban minerale si  zinku dhe hekuri
Përbërësit:

Perzierje unike prebiotikesh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikesh (HMO 3”GL);  LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumefishe te pangopura);  proteina; vitamina; antioksidante; hekur; kalcium dhe minerale te domosdoshme per rritjen e shendetshme te bebes (ne sasite dhe raportet e rekomanduara).

Vlerat ushqyese në 100ml qumësht të përgatitur: 

 • Energji - 277 kj /67kcal

 • Yndyrna - 3.1g prej te cilave te ngopura - 1.4 g, Acide yndyrore shumefishe te pangopura - 0.5g, α-Acid linoleik(ALA) - 49.9mg, LCPs² - 0.03g, Dokosahekzanoik acid (DHA) - 16.5mg, Acid arakidonik (ARA) - 8.6mg); Karbohidrate - 7.9g prej te cilave sheqer - 7.8g, laktoze - 7.6g, inositol - 6.4mg
 • Fibra 0.6g prej te cilave GOS³ - 0.47g, FOS³ - 0.08g, 3’GL (HMO)⁴ - 0.015g
 • Proteina - 1.3g
 • Vitamina: Vitamine A - 58μg, Vitamine D - 1.7μg, Vitamine E - 0.7mg, Vitamine K - 5.8μg, Vitamine C - 8.7mg, Thiamin (Vitamine B1) - 0.05mg, Riboflavin (Vitamine B2) - 0.14mg, Niacin (Vitamine B3) - 0.45mg, vitamine B6 - 0.04 mg, Acid folik - 13μg, Vitamine B12 - 0.17μg, Biotin - 1.7μg, Acid Pantotenik - 0.48mg
 • Minerale: Natrium -22mg, Kalium - 75mg, Klorid - 52mg, Kalcium - 70mg, Fosfor - 49mg, Magnez - 6.9mg, Hekur - 0.99mg, Zink - 0.49mg, Baker - 0.05mg, Mangan - 0.005mg, Fluor <= 0.006mg, Selen - 3.0μg, Jod - 13μg , L-karnitine - 1.9mg, Koline - 15mg
 • Taurine - 4.9mg
 • Nukleotide - 2.3mg
 • Karbohidrate jokalorike - 0.2g
Doza standarte: 100ml Aptamil Pronutra Advance 3 = 90 ml uje + 3 luge ( nga luga ne paketim)
Rrezik alergjie: Qumesht, Peshk, Soje.

Sasia: 800 gr ( easy pack).

Rrituni siç duhet, me Aptamil!