HOLLE - QUMESHT FORMULE 800G/+6MUAJSH "A2 ORGANIC INFANT FORMULA 2 800G FROM EUROPEAN AGRICULTURE" - 7640161879430

(0 Vlerësime Nga Klientët)

Shitur Nga:
Shop Mania
Çmimi:
5,500L /COPE

MOSHA:
PESHA:
MARKA:
PRODUKTI:

Sasia:
( I Disponueshëm)

Çmimi Total:

Pagesa:

Shpërnda në:

Përshkrimi:
"Holle A2 Organic Formula 2 From European agriculture" eshte nje formule organike per foshnjat mbi 6 muajsh.
Qumeshti Holle A2 prodhohet nga lope specifike te zgjedhura, te cilat prodhojne ekskluzivisht vetem proteinen A beta-kazeine.
Qumeshti ne vetvete permban nje shumellojshmeri proteinash si kazeina dhe grupet e proteines whey.
Te gjithe perberesit monitorohen, duke garantuar nivelin me te larte te mundshem te sigurise.

Specifikat:

 • Organike e certifikuar nga BE
 • Pa embelsues artificiale, aromatizues, OMGJ apo konservues
 • Pa gluten, soje dhe vaj palme

Udhezimet e perdorimit:

 • E shpejte dhe e lehte per t’u pergatitur.
 • Shtoni uje te zier dhe tundeni mire.
 • Mbas hapjes se produktit keshillohet te ruhet ne nje vend te thate (jo ne frigorifer) dhe te konsumohet brenda dy javeve.

Perberesit:

 • Skimmed A2 Milk*1, Whey Product* (Partially Demineralized Whey Powder*), Vegetable Oils* (Palm Oil*2, Rapeseed Oil*, Sunflower Oil*), Maltodextrin*, Starch*, L-Tyrosine, Potassium Chloride, Fish Oil3, M. Alpina Oil**, Calcium Chloride, Magnesium Chloride, Calcium Carbonate, Calcium Hydroxide, L-Tryptophan, Sodium Chloride, Ferrous Lactate, Vitamin C, Zinc Sulfate, Copper Sulfate, Vitamin E, Niacin, Pantothenic Acid, Vitamin B1, Vitamin A, Vitamin B6, Manganese Sulfate, Potassium Iodate, Folic Acid, Sodium Selenate, Vitamin K, Vitamin D, Biotin, Vitamin B12
 • *From organic farming
 • **contains milk
 • ¹ 100 g infant milk powder are made from 202 ml skim milk
 • ² from sustainable farming
 • ³ contains DHA (required by law for follow-on formula)
 • Main ingredient / active ingredient: skimmed milk, whey powder, palm oil Allergens:
 • Contains fish products, milk products
 • Mosha: +6 muajsh
 • Pesha: 800 g

Që fëmijët tuaj të rriten të shëndetshëm!