HOLLE - QUMESHT FORMULE 800G/+12MUAJSH "A2 ORGANIC INFANT FORMULA 3 800G FOR BABIES 12 MONTHS OLD+" - 7640161879454

(0 Vlerësime Nga Klientët)

Shitur Nga:
Shop Mania
Çmimi:
5,500L /COPE

MOSHA:
PESHA:
MARKA:
PRODUKTI:

Sasia:
( I Disponueshëm)

Çmimi Total:

Pagesa:

Shpërnda në:

Përshkrimi:
"Holle A2 Organic Formula 3 For babies 12 months old +" eshte nje formule organike per foshnjat mbi 12 muajsh.
Holle A2 Organic Infant Formula permban nje perzierje te perzgjedhur te proteines se hirres, me burim nga bujqesia organike dhe lope te zgjedhura posaçerisht te cilat prodhojne vetem proteine beta-kazeine A2. Holle perdor vetem qumesht te cilesise premium per te bere formulen e saj organike per femije.
Formula Holle perbehet nga 99% perberes te rritur organikisht dhe 1% e mbetur jane vitamina dhe minerale, te cilat jane te nevojshme per zhvillimin e foshnjes.
Perberes te tjere te rendesishem perfshijne vajra bimore organike, te cilat ofrojne acide yndyrore esenciale per foshnjat.

Specifikat:

 • Pa gluten
 • Permban vetem proteine beta-kazeine A2 (pa A1)
 • Permban DHA te nxjerre nga vaji i peshkut
 • Nuk ka steroide, hormone, antibiotike ose perberes OMGJ
 • Pa sheqer te shtuar, gluten, veze, grure ose konservues
 • NUK permban shurup orizi kafe


Udhezimet e perdorimit:

 • E shpejte dhe e lehte per t’u pergatitur.
 • Shtoni uje te zier dhe tundeni mire.
 • Mbas hapjes se produktit keshillohet te ruhet ne nje vend te thate (jo ne frigorifer) dhe te konsumohet brenda dy javeve.


Perberesit:

 • Skimmed A2 milk*1, whey powder* (partly demineralised whey powder*), vegetable oils* (palm oil*2, rapeseed oil*, sunflower oil*), maltodextrin*, starch*, L-tyrosine, potassium chloride, fish oil 3, M. alpina oil**, calcium chloride, magnesium chloride, calcium carbonate, calcium hydroxide, L-tryptophan, sodium chloride, ferrous lactate, vitamin C, zinc sulphate, copper sulphate, vitamin E, niacin, pantothenic acid, vitamin B1, vitamin A, vitamin B6, manganese sulphate, potassium iodate, folic acid, sodium selenate, vitamin K, vitamin D, biotin, vitamin B12 *from organic farming **contains milk 1 - 100 g infant formula powder is made from 200 ml skimmed milk 2 - from sustainable farming 3 - contains DHA (as required by legislation for all infant formula)
 • Mosha: +12 muajsh
 • Pesha: 800 g


Që fëmijët tuaj të rriten të shëndetshëm!