APTAMIL - QUMESHT FORMULE "PRONUTRA ADVANCE 3" - 400G, 12-24 MUAJSH

(0 Vlerësime Nga Klientët)

Shitur Nga:
Shop Mania
Çmimi:
1,600L /COPE

MOSHA:
MARKA:
PRODUKTI:
ORIGJINA:
PESHA:

Sasia:
( I Disponueshëm)

Çmimi Total:

Pagesa:

Shpërnda në:

E ardhmja e fëmijës fillon sot dhe e ka emrin Aptamil!

Përshkrimi:

Bazuar ne 40 vjet kerkime shkencore dhe frymezuar nga  nevojat e bebeve, u krijua formula e gjenerates se ardhshme Pronutra Advance.                                                            Formule e patentuar e gjenerates se ardhshme, qe kombinon perzierjen te procesit unik te perpunimit.

Specifika:

 • Formule e pergatitur posacerisht per te mbeshtetur sistemin imunitar te femijes tuaj ( permban vitamina si D dhe C)
 • Formula eshte e pershtatur per femije pas muajit te 10 te jetes
 • Duhet te perdoret ne kombinim me nje diete te shumellojshme dhe te larmishme
 • Permban minerale si  zinku dhe hekuri
Përbërësit:

Perzierje unike prebiotikesh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikesh (HMO 3”GL);  LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumefishe te pangopura);  proteina; vitamina; antioksidante; hekur; kalcium dhe minerale te domosdoshme per rritjen e shendetshme te bebes (ne sasite dhe raportet e rekomanduara).

Vlerat ushqyese në 100ml qumësht të përgatitur: 

 •  Energji - 273 kj /65kcal
 • Yndyrna - 2.6g prej te cilave: (te ngopura - 0.83 g, Acid linoleik (LA) - 354 mg, α-Acid linoleik(ALA) - 56 mg, Dokosahekzanoik acid (DHA) - 12 mg
 • Karbohidrate - 8.7g prej te cilave: (sheqer - 6.6g, laktoze - 6.1g, inositol - 5.0mg); Fibra - 0.9g prej te cilave GOS³ - 0.72g, FOS³ - 0.12g, 3’GL ⁴ - 0.01g)
 • Proteina - 1.3g
 • Vitamina: Vitamine A - 49μg, Vitamine D - 3.1μg, Vitamine E - 0.94mg, Vitamine K - 4.9μg, Vitamine C - 15mg, Vitamine B1 - 0.04mg, Vitamine B2 - 0.23mg, Vitamine B3 - 0.25mg, Acid folik - 8.7μg, Vitamine B12 - 0.4μg, Biotin - 1.5μg, Acid Pantotenik - 0.65mg
 •  Minerale; Natrium - 26mg, Kalium - 151mg, Klorid - 51mg, Kalcium - 120mg, Fosfor - 96mg, Magnez - 10mg, Hekur - 1.2mg, Zink - 0.39mg, Jod - 20μg , L-karnitine - 1.6mg, Koline - 9.8mg
 • Karbohidrate jokalorike - 0.4g
Doza standarte: 100ml Aptamil Pronutra Advance 3 = 90 ml uje + 3 luge ( nga luga ne paketim)
Rrezik alergjie: Qumesht, Peshk, Soje.

Sasia: 400 gr.

Formula e qumështit që ju duhet për një fillim optimal!