APTAMIL - QUMESHT FORMULE "PRONUTRA ADVANCE 2" - 400G, 6-12 MUAJSH

(0 Vlerësime Nga Klientët)

Shitur Nga:
Shop Mania
Çmimi:
1,600L /COPE

MOSHA:
MARKA:
PRODUKTI:
ORIGJINA:
PESHA:

Sasia:
( I Disponueshëm)

Çmimi Total:

Pagesa:

Shpërnda në:

Aptamil, zgjidhje të së ardhmes, SOT!

Përshkrimi:

Bazuar ne 40 vjet kerkime shkencore dhe frymezuar nga  nevojat e bebeve, Aptamil krijoi formulen e gjenerates se ardhshme Pronutra Advance 2.                                                    Formule e patentuar e gjenerates se ardhshme, qe kombinon perzierjen unike te elementeve me procesin unik te perpunimit.

Specifika:

 • Posacerisht e pergatitur per te mbeshtetur nevojat ushqyese te vogelushit tuaj ne 6 mujorin e dyte te jetes.
 • Duhet te perdoret ne kombinim me nje diete te larmishme
 • Pasi bebja 1 vjec mund te kalohet te Aptamil 3.
Përbërësit:

Perzierje unike prebiotikesh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikesh (HMO 3”GL);  LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumefishe te pangopura);  proteina; vitamina; antioksidante; hekur; kalcium dhe minerale te domosdoshme per rritjen e shendetshme te bebes (ne sasite dhe raportet e rekomanduara).

Vlerat ushqyese në 100ml qumësht të përgatitur: 

 • Energji - 285kj/68 kcal 

 • Yndyrna 3.2g: te ngopura - 1.4 g, Acide yndyrore shumefishe te pangopura - 0.5g, (ALA) - 51.4mg, LCPs² - 0.03g, (DHA) - 17.0mg, (ARA) - 8.8mg 
 • Karbohidrate -8.2g, sheqer - 8.1, laktoze - 7.8g, inositol - 6.6mg)
 • Fibra -0.6g: GOS³ - 0.5g, FOS³ - 0.08g, 3’GL (HMO)⁴ - 0.015g)
 • Proteina - 1.4g
 • Vitamina: Vitamine A - 60μg, Vitamine D - 1.7μg, Vitamine E - 0.77mg, Vitamine K - 5.9μg, Vitamine C - 9.0mg, Vitamine B1 - 0.05mg, Vitamine B2 - 0.14mg, Vitamine B3 - 0.46mg, Vitamine B6 - 0.05mg, Acid folik - 13μg, Vitamine B12 - 0.17μg, Biotin - 1.8μg, Acid Pantotenik - 0.49mg
 • Minerale: Natrium - 23mg, Kalium - 78mg, Klorid - 54mg, Kalcium - 73mg, Fosfor - 50 mg, Magnez - 7.1mg, Hekur - 1.0mg, Zink - 0.50mg, Baker - 0.05mg, Mangan - 0.005mg, Fluor <= 0.006mg, Selen - 3.1μg, Jod - 13μg, L-karnitine - 2.00mg, Koline - 15mg
 • Taurine - 5.1mg, Nukleotide - 2.4mg, Karbohidrate jokalorike -0.2g
Doza standarte: 100ml Aptamil 2 Pronutra Advance = 90 ml uje + 3 luge ( nga luga ne paketim)
Rrezik alergjie: Qumesht, Peshk, Soje.

Sasia: 400 g.

Baza të forta, me Aptamil.