APTAMIL - QUMESHT FORMULE "PRONUTRA ADVANCE 1" - 800G, 0-6 MUAJSH

(0 Vlerësime Nga Klientët)

Shitur Nga:
Shop Mania
Çmimi:
2,800L /COPE

MOSHA:
MARKA:
PRODUKTI:
ORIGJINA:
PESHA:

Sasia:
( I Disponueshëm)

Çmimi Total:

Pagesa:

Shpërnda në:

Aptamil, ne sjellim shkencën që në ditët e para!

Përshkrimi:

Aptamil Pronutra Advance 1,  eshte nje formule foshnjore e kompletuar, e pergatitur posacerisht per te plotesuar nevojat ushqyese te bebeve tuaja ne stadet e hershme te zhvillimit te tyre - nga lindja deri 6 muaj. 

Pas kesaj periudhe rekomandohet te kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2 (Aptamil 2).        

Specifika:

 • Rekomandohet te perdoret ne javet e para te jetes dhe pastaj te kalohet tek Aptamil 2.
 • Formule e patentuar e gjenerates se ardhshme, qe kombinon perzierjen unike te elementeve me procesin e avancuar te perpunimit.
Përbërësit:

Perzierje unike prebiotikesh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikesh (HMO 3”GL);  LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumefishe te pangopura);  proteina; vitamina; antioksidante; hekur; kalcium dhe minerale te domosdoshme per rritjen e shendetshme te bebes (ne sasite dhe raportet e rekomanduara).

Vlerat ushqyese në 100ml qumësht të përgatitur: 

 •  Energji - 285kj/68 kcal
 • Yndyrna - 3.2g, te ngopura -1.4 g, Acide yndyrore shumefishe te pangopura - 0.5g, (ALA) 51.4mg, LCPs² 0.03g, (DHA) 17.0mg, (ARA) 8.8mg
 •  Karbohidrate - 8.2g, sheqer 8.1, laktoze 7.8g, inositol 6.6mg
 •  Fibra 0.6g: (GOS³ 0.5g, FOS³ 0.08g, 3’GL (HMO)⁴ 0.015g)
 • Proteina - 1.4g
 • Vitamina: Vitamine A - 60μg, Vitamine D - 1.7μg, Vitamine E - 0.77mg, Vitamine K - 5.9μg, Vitamine C - 9.0mg, Vitamine B1 - 0.05mg, Vitamine B2 - 0.14mg, Vitamine B3  - 0.46mg, Vitamine B6 - 0.05mg, Acid folik - 13μg, Vitamine B12 - 0.17μg, Biotin - 1.8μg, Acid Pantotenik - 0.49mg
 • Minerale: Natrium - 23mg, Kalium - 78mg, Klorid - 54mg, Kalcium - 73mg, Fosfor - 50 mg, Magnez - 7.1mg, Hekur -1.0mg, Zink - 0.50mg, Baker - 0.05mg, Mangan - 0.005mg, Fluor <= 0.006mg, Selen - 3.1μg, Jod - 13μg, L-karnitine - 2.00mg, Koline -15mg
 • Taurine - 5.1mg
 • Nukleotide - 2.4mg
 • Karbohidrate jokalorike - 0.2g
Doza standarte: 100ml Aptamil 1 Pronutra Advance = 90 ml uje + 3 luge ( nga luga ne paketim)
Rrezik alergjie: Qumesht, Peshk, Soje.

Sasia: 800 gr ( easy pack).

Mënyra më e mirë për një të ardhme të sigurtë dhe të shëndetshme është Aptamil!