APTAMIL - QUMESHT FORMULE "PRONUTRA ADVANCE 1" - 400G, 0-6 MUAJSH

(0 Vlerësime Nga Klientët)

Shitur Nga:
Shop Mania
Çmimi:
1,600L /COPE

MOSHA:
MARKA:
PRODUKTI:
ORIGJINA:
PESHA:

Sasia:
( I Disponueshëm)

Çmimi Total:

Pagesa:

Shpërnda në:

Aptamil, garanci dhe cilësi në një paketim të vetëm!

Përshkrimi:

Aptamil Pronutra Advance 1,  eshte nje formule foshnjore e kompletuar, e pergatitur posacerisht per te plotesuar nevojat ushqyese te bebeve tuaja ne stadet e hershme te zhvillimit te tyre - nga lindja deri 6 muaj. 

Pas kesaj periudhe rekomandohet te kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2 (Aptamil 2).

Specifika:

  • Rekomandohet te perdoret ne javet e para te jetes dhe pastaj te kalohet tek Aptamil 2.
  • Formule e patentuar e gjenerates se ardhshme, qe kombinon perzierjen unike te elementeve me procesin e avancuar te perpunimit.
Përbërësit:

Perzierje unike prebiotikesh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikesh (HMO 3”GL);  LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumefishe te pangopura);  proteina; vitamina; antioksidante; hekur; calcium dhe minerale te domosdoshme per rritjen e shendetshme te bebes (ne sasite dhe raportet e duhura).

Vlerat ushqyese në 100ml qumësht të përgatitur: 

  • Energji - 276kj /66kcal
  • Yndyrna - 3,4g, prej te cilave te ngopura - 1,5 g (te monopasaturuara - 1.3g, te polipasaturuara - 0.60g); Acid linoleik (LA) - 446mg; α-Acid linoleik(ALA) - 54mg; Acid arakidonic (AA) - 17mg; Dokosahekzanoik acid (DHA) - 17mg
  • Karbohidrate - 7.4g prej te cilave: (sheqer - 7.3g, laktoze - 7.0g, inositol - 7.2mg); Fibra - 0.60g prej te cilave: (GOS² - 0.48g, FOS³ - 0.08g, 3’GL ⁴ - 0.015g)
  • Proteina - 1.3g; Kazeine - 0.70g; Proteina hirre 0.70g
  • Vitamina: Vitamine A - 58μg; Vitamine D - 1.4μg; Vitamine E - 1.1mg TE; Vitamine K - 5.8μg; Vitamine C - 9.2mg; Vitamine B1 - 0.06mg; Vitamine B2 - 0.14mg; Vitamine B3 - 0.43mg; Vitamine B6 - 0.05mg; Folate - 14 μg; Vitamine B12 - 0.17μg; Biotin - 1.7μg; Acid Pantotenik - 0.53mg
  • Minerale: Natrium - 22mg; Kalium - 71mg; Klorid - 52mg; Kalcium - 60mg; Fosfor  - 41mg; Magnez - 5.4mg; Hekur - 0.53mg; Zink - 0.48mg; Baker - 0.05mg; Mangan 0.003mg; Fluor ≥ 0.006mg, Selen - 3,0μg; Jod - 13μg , L-karnitine - 2.1mg; Koline - 22mg
  • Taurine 5.4mg
Doza standarte: 100ml Aptamil 1 Pronutra Advance = 90 ml uje + 3 luge ( nga luga ne paketim)
Rrezik alergjie: Qumesht, Peshk, Soje.

Sasia: 400 gr (kuti metalike).

Aptamil, me ju që nga lindja!