APTAMIL - QUMESHT FORMULE "PRONUTRA ADVANCE - PRE" - 800G, 0-6 MUAJSH

(0 Vlerësime Nga Klientët)

Shitur Nga:
Shop Mania
Çmimi:
2,800L /COPE

MOSHA:
PESHA:
MARKA:
PRODUKTI:
ORIGJINA:

Sasia:
( I Disponueshëm)

Çmimi Total:

Pagesa:

Shpërnda në:

E ardhmja fillon sot, me Aptamil!

Përshkrimi:

Aptamil Pronutra Advance PRE,  eshte nje formule foshnjore e kompletuar, e pergatitur posacerisht per te plotesuar nevojat ushqyese te bebeve tuaja ne stadet e hershme te zhvillimit te tyre - nga lindja deri 6 muaj. 

Pas kesaj periudhe rekomandohet te kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2 (Aptamil 2).        

Specifika:

 • Rekomandohet te perdoret ne javet e para te jetes dhe pastaj te kalohet tek Aptamil 1.
 • Formule e patentuar e gjenerates se ardhshme, qe kombinon perzierjen unike te elementeve me procesin e avancuar te perpunimit.
Përbërësit:

Perzierje unike prebiotikesh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikesh (HMO 3”GL);  LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumefishe te pangopura);  proteina; vitamina; antioksidante; hekur; kalcium dhe minerale te domosdoshme per rritjen e shendetshme te bebes (ne sasite dhe raportet e rekomanduara).

Vlerat ushqyese në 100ml qumësht të përgatitur: 

 • Energji - 276 kj /66 /kcal 
 • Yndyrna -3.4g
 • prej te cilave: (te ngopura -1.5 g
 • Acide yndyrore shumefishe te pangopura - 0.6g
 • Dokosahekzanoik acid (DHA) - 16.5mg)
 • Karbohidrate - 7.4g prej te cilave: sheqer - 7.3g, laktoze - 7.0g, inositol - 7.2mg
 • Fibra - 0.6g prej te cilave:  GOS³ - 0.48g, FOS³ - 0.08g)
 • Proteina 1.3g
 • Vitamina: Vitamine A  - 58μg, Vitamine D - 1.6μg, Vitamine E - 1.1mg, Vitamine K - 5.8μg, Vitamine C - 9.2mg, Vitamine B1 - 0.06mg, Vitamin B2 - 0.14mg, Vi­tamin B3 - 0.43mg, Vitamine B6 - 0.05mg, Acid folik - 14μg, Vitamine B12 - 0.17μg, Biotine - 1.7μg, Acid Pantotenik - 0.53mg
 • Minerale: Natrium - 22mg, Kalium - 71mg, Klorid - 52mg, Kalcium - 60mg, Fosfor - 41 mg, Magnez - 5.4mg, Hekur - 0.53mg, Zink - 0.48mg, Baker - 0.05mg, Mangan - 0.003mg, Fluor - ≥0.006mg, Selen - 3.0μg, Jod - 13μg , L-karnitine - 2.1mg, Koline - 22mg
 • Taurine - 5.4mg
 • Nukleotide  - 2.3mg
 • Karbohidrate jokalorike  - 0.2g
Doza standarte: 100ml Aptamil PRE Pronutra Advance = 90 ml uje + 3 luge ( nga luga ne paketim)
Rrezik alergjie: Qumesht, Peshk, Soje.

Sasia: 800 gr ( easy pack).

Frymëzuar nga studimi prej 40 vjetësh i qumështit të gjirit!