APTAMIL - QUMESHT 1 - 200ML, 0-6 MUAJ

(0 Vlerësime Nga Klientët)

Shitur Nga:
Shop Mania
Çmimi:
300L /COPE

VËLLIMI:
MOSHA:
MARKA:
PRODUKTI:
ORIGJINA:

Sasia:
( I Disponueshëm)

Çmimi Total:

Pagesa:

Shpërnda në:

Përshkrimi:

Qumesht i lengshem, gati per perdorim.

Paketim steril, i sigurt dhe praktik.

Bazuar ne 40 vjet kerkime mbi krijimin e nje baze te forte qe ne fazat e hershme.

Përgatitja:

  • Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet sipas udhezimeve te prodhuesve
  • Tundeni shishen mire
  • Hidhni sasine e kerkuar te qumeshtit ne nje shishe te sterilizuar
  • Mund t'ia jepni bebes ne temperature dhome, ose ta ngrohni nese deshironi.
  • Per arsye higjienike, qumeshti i mbetur ne shishen e ushqimit duhet te derdhet gjithmone brenda 2 oresh
  • Ruhet ne nje vend te fresket dhe te thate perpara se te hapet
  • Pasi te hapet, Qumeshti i Foshnjes se Pare te paperdorur ende ne shishe duhet te futet ne frigorifer menjehere dhe te perdoret brenda 24 oresh

Përbërësit:

Uje, Laktoze (nga qumeshti), Vajra bimore, hirre e demineralizuar, lecitina e sojes, koncentrati i hirres (nga qumeshti), vaj peshku, fosfati i kalciumit, Kloid Kaliumi, Citrat Kaliumi, Hidroksid Kaliumi, Citrat Natriumi, Inositol, Klorid magneziumi, L-karnitine, antioksidant, nikotinamid, karbonat kalciumi, permban Vitamina (A, B1, B2, B5, B6, B7,C, D3, E) GOS, Vaj nga Mortierella Alpine etj.

Alergjenë: Qumeshti, Peshku, Soja

Shënim: Ushqimi i gjirit eshte ushqimi ideal per rritjen e shendetshme dhe per zhvillimin e femijeve.

Ky produkt do te perdoret per foshnjat nen 6 muajshe.

Perpara se te vendosesh te plotesosh ose te zevendesosh ushqimin e gjirit me kete produkt, keshillohu me mjekun!

Sasia: 200 ml.

Kujdesuni më së miri për fëmijën tuaj!