KOVE ME VETE-SHTRYDHJE "EASY SPIN MOP STAINLESS STEEL BASKET & PEDAL + WHEELS PAIL"

(0 Vlerësime Nga Klientët)

Shitur Nga:
Shop Mania
Çmimi:
3,000L /COPE
Çmimi i Ulur:
2,490L /COPE

PRODUKTI:

Sasia:
( I Disponueshëm)

Çmimi Total:

Pagesa:

Shpërnda në:

Përshkrimi:
Shpesh here hasni veshtiresi ne larjen e dyshemese se shtepise tuaj?
Tani jo me! Me koven me vete-shtrydhje "Easy Spin Mop Stainless Steel Basket & Pedal + Wheels Pail w/2pcs Microfiber Cloth" larja eshte shume e lehte.
Kova ka vetem nje mekanizem rrotullues ne larje dhe shtrydhjen e leckes.
Shkopi mund te zgjatet sipas deshires dhe mund te fiksohet lehte.
E pershtatshme per pastrim ne cdo siperfaqe, pavaresisht kendit apo formave.
Kova eshte e pajisur me vend per mbajtjen e detergjentit dhe vendi i shtrydhjes se leckes eshte ne material celik inoksi.
Kova eshte e pajisur me rrota per lehtesi ne zhvendosje.
Lecka e saj ne material mikrofiber eshte me rrotullim 360 grade dhe arrin te laje ne cdo cep te arritshem te shtepise.
Specifikat:

  • Materiali i leckes: Mikrofiber
  • Materiali i koves: ABS + Celik Inoks
  • Me rrota
  • Kapaciteti i koves: 6.5 L
  • Permasat: 48 x 28 x 28 cm
  • Diametri i leckes: 37 cm
  • Gjatesia e dorezes: 120 cm
  • Ngjyra: Bojeqielli me te bardhe

E domosdoshme dhe cilësore!