STEME NGJITESE VOLKSWAGEN

(0 Vlerësime Nga Klientët)

Shitur Nga:
Shop Mania
Çmimi:
990L /COPE

PRODUKTI:

Sasia:
( I Disponueshëm)

Çmimi Total:

Pagesa:

Shpërnda në:

Përshkrimi:

Steme ngjitese Volkswagen.

Me material te papershkrueshem nga uji dhe rezistente ndaj ndryshkut dhe pluhurit.

Vendosen shume lehte, vetem duke hequr shirtin ngjites.

Specifikat:

  • Diametri: 56 mm
  • Sasia: 1 ope
  • Materiali: Alumin i kromuar

Makina juaj meriton të duket bukur!