SOKANY - TOSTIERE 750W "ELECTRIC GRILL MAKER" - SK-116

(0 Vlerësime Nga Klientët)

Shitur Nga:
Shop Mania
Çmimi:
2,500L /COPE
Çmimi i Ulur:
2,200L /COPE

MARKA:
PRODUKTI:
FUQIA:
GARANCIA:

Sasia:
( I Disponueshëm)

Çmimi Total:

Pagesa:

Shpërnda në:
Specifikat: Të Dhënat:
MARKA SOKANY
MODELI SK-116
FUQIA 750 W
TENSIONI 220-240 V
FREKUENCA 50/60 HZ
MATERIALI I PLLAKAVE SIPERFAQE JO NGJITESE
NUMRI I PLLAKAVE 2
BUTONI I NDEZJES/FIKJES PO
MBROJTJE NGA MBINXEHJA PO
DRITE TREGUESE PO
NGJYRA E ZEZE
GARANCIA 12 MUAJ

Përshkrimi:
Tostiere "Sokany Electric Grill Maker SK-116" i pershtatshem per pjekjen e sanduiceve, salciceve.
Me pllaka jo ngjitese me vija pa PTFE, PFOA dhe fuqi 750 W.
Me tregues LED te nxehtesise.
Me drite paralajmeruese per arritjen e temperatures se deshiruar te thekjes: drita e kuqe tregon qe tostiera eshte ne pune ndersa drita jeshile ndizet kur pllakat te kene arritur temperaturen e duhur.
Pllakat jongjitese jane gjithashtu shume te lehta per t'u pastruar.
Me doreze ergonomike qe nuk percjell nxehtesine dhe me baze jo te rreshqitshme.

Ushqimet tuaja gati në shumë pak kohë!