SET FSHIRESE XHAMI "BN-1614" - 26"&19"

(0 Vlerësime Nga Klientët)

Shitur Nga:
Shop Mania
Çmimi:
4,400L /SET
Çmimi i Ulur:
3,490L /SET

PRODUKTI:
GJATESIA:

Sasia:
( I Disponueshëm)

Çmimi Total:

Pagesa:

Shpërnda në:

Përshkrimi:

Fshirese xhami speciale sipas modelit te makines.
Pershtaten sipas llojit te kapjes dhe gjatesise se fshireses.

Specifikat:

  • Gjatesia: 26" (65 cm) dhe 19" (47.5cm)
  • Fshijne ne menyre te qete pa bere zhurme
  • Kane performance te larte
  • Te pershtatshme per cdo stine
  • Pastrojne shiun ose deboren pa lene njolla
  • Pastrojne mbetjet e insekteve, te rruges dhe papastertite e tjera
  • Sasia: 2 cope

SHOP MANIA ju asiston për gjithçka keni nevojë!