ARIELLI - EKSPRES "KM - 130BS" - 15 BAR, 1050W, 1.5L

(0 Vlerësime Nga Klientët)

Shitur Nga:
Shop Mania
Çmimi:
16,000L /COPE
Çmimi i Ulur:
19,500L /COPE

MARKA:
PRODUKTI:
FUQIA:
KAPACITETI:
GARANCIA:

Sasia:
( I Disponueshëm)

Çmimi Total:

Pagesa:

Shpërnda në:

Përshkrimi:

Ekspres kafeje nga Arielli!

Mund te pergatisi ekspres me krem perfekt.

Ka nje fuqi prej 1050W dhe mbajtes filtri per mbetjet.

Mbajtes kupe qe hiqet dhe tabaka mbajtese.

Pergatisni kafen dhe kapucinon ne shtepi, pa pasur nevoje te shkoni ne bare.

Specifikat teknike:

  • Fuqia: 1050W
  • Presioni: 15 Bar
  • Kapaciteti i kontenitorit: 1.5 L
  • Permasat: 38 x 21 x 25cm
  • Kontenitor plastik
  • Mbajtes filtri
  • Tabaka mbajtese qe hiqet
  • Mbajtese kupe prej celiku inoksi
  • Ngjyra: 

Për adhuruesit e vërtetë të kafesë!