ARIELLI - EKSPRES "KM - 100BS" - 15 BAR, 850W 1.8L

(0 Vlerësime Nga Klientët)

Shitur Nga:
Shop Mania
Çmimi:
15,000L /COPE
Çmimi i Ulur:
9,490L /COPE

PRODUKTI:
FUQIA:
KAPACITETI:
PRESIONI:
MARKA:
GARANCIA:

Sasia:
( I Disponueshëm)

Çmimi Total:

Pagesa:

Shpërnda në:

Përshkrimi:

Ekspres kafeje nga Arielli!

Me nje dizajn elegant dhe dekorim prej alumini.

Ka nje fuqi prej 850W, ka presion 15 bar dhe mbajtes filtri per mbetjet.

Mbajtes kupe qe hiqet dhe tabaka mbajtese.

Pergatisni kafen dhe kapucinon ne shtepi, pa pasur nevoje te shkoni ne bare.

Specifikat teknike:

  • Fuqia: 850W
  • Presioni: 15 Bar
  • Kapaciteti i depozites: 1.8 L
  • Depozite plastike
  • Depozite e levizshme
  • Mbajtes filtri
  • Tabaka mbajtese qe hiqet
  • Mbajtese kupe prej celiku inoksi
  • Ngjyra: 

Ekspresi shijon më shumë në shtëpi!